Tips, information hur du blir en bättre kille, pojkvän

Tips, information hur du blir en bättre kille, pojkvän

Det skiljer sig naturligtvis från par till par, men i grunden vill de flesta kvinnor känna att de kan lita på dig. De vill att du är stödjande, genuint intresserad och att du finns kvar bredvid henne oavsett hennes humör och brister. Hon behöver känna att du är stark nog att vara trogen.

Tips råd för att bli en bättre pojkvän.

En viktig sak som de flesta kvinnor uppskattar är att känna sig emotionellt trygga. Ibland händer det att kvinnor gråter av olika anledningar. Ta inte avstånd när detta händer genom att gå ut i garaget eller ner till puben för att dricka några öl för att du inte kan hantera hennes känslor. Det är när det är som allra jobbigast för dig att möta upp henne som dina handlingar av kärlek betyder mest. Det hon behöver minst just då är att du förminskar henne genom att säga ”du är löjlig som tar det så allvarligt”. Hon behöver någon som håller om henne, torkar tårarna från hennes kinder och stryker henne över håret samtidigt som du talar om för henne att det är okej att känna det hon känner. Bokstavligt talat, andas in hennes smärta. Bädda ner henne, stoppa om henne och håll om henne tryggt utan att tappa bort dig själv.

Tips råd för att bli en bättre pojkvän genom att dela med dig av makten 

Även om tjejer gillar killar som är handlingskraftiga och som kan ta beslut, vill dem ändå känna sig delaktiga. Merparten av alla kvinnor tycker om att prata. Det är inte bara konversationen i sig som är viktig, utan det är känslan av av de är en del av ditt liv som dom uppskattar.

“Min partner säger aldrig att han hon älskar mig eller att jag är underbar”

Det handlar inte om att du ska ge henne en försäkran om att hon inte ser tjock ut eller att den senaste toppen är fantastisk. Självklart är det också trevligt, men i det stora hela är det viktigaste att du får henne att känna sig älskad som person. Det kan vara hennes intressen, historia eller svagheter. Mest glad blir hon när du talar om för henne att du tycker om henne när hon känner sig som sämst.

Testa din självkänsla!

Tips råd för att bli en bra kille. Behandla hen som du gjorde när du först träffades

Krama henne och visa henne ömhet om hon tycker om det. Ställ konkreta frågor om hur hennes dag har varit. Visa att hennes känslor är okej. Ju fortare du accepterar dem, ju snabbare kommer hon tillbaka till sitt normala jag. Erbjud dig att hjälpa till om du ser att hon är trött. Titta på henne när hon pratar till dig. Om hon är ledsen, dela hennes smärta och bekräfta att du är ledsen för hennes skull. Om du behöver gå ut, tala om för henne när du kommer tillbaka.

Tips och råd för att bli bättre kille visa omtänksamhet 

Ett bra sätt att få en kvinna att känna sig värdefull och älskad på är när du hjälper henne med de små vardagliga sakerna som vi män många gånger tar för givna. De flesta kvinnor är ofta överbelastade med sysslor som familjen och barnen det är inte alltid hon säger något. Hon bara matar på tills hon exploderar. Många gånger har hon väntat på din hjälp, men du ser inget. Du antar att allt är okej eftersom hon inte frågar. Tänk på att små handlingar som att hjälpa till med disken, eller att låta henne ligga och vila i soffan en stund och få en kopp te och smörgås serverad, kan för en del kvinnor öppna upp hela relationen. Om du som man tycker att detta verkar jobbigt, kan kanske mitt sista argument få dig på andra tankar. 

Flera undersökningar bland par bekräftar att kvinnor har ett ökat intresse för sex om mannen är delaktig i den praktiska vardagen. Källa Woman Magazine England 

Betyder det att alla tjejer går igång på emotionell trygghet? Nej. Om din tjej har haft en dålig relation till sin pappa, kan för mycket omtanke känns konstigt för henne. Hennes känslor av att vara kär känns bra, samtidigt som de oupplösta knutarna från förr gör sig påminda. I terapirummet får jag ofta höra: “Han var för bra, jag kände mig värdelös”, eller “jag trivs bättre med killar som inte tycker om mig för mycket”.

Tack till Carina Von Belkå som delade den fina lilla videosnutten.

Jonas Gåde

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Förbättra och utveckla ditt sexliv med Tantra

När vi har sex, är det vanligt att vi lägger väldigt mycket fokus på vårt kön för att frigöra energi …
Läs Mer

Utveckla, förbättra din sexualitet med ett öppet hjärta

För att kunna känna en djupare sexuell känsla, behöver du vara så trygg med dig själv att du kan lämna …
Läs Mer

Hur skiljer sig den maskulina och feminina sexualiteten?

 När par kommer till mig med sina sexuella problem, vet jag av erfarenhet att det ofta inte handlar om sexualiteten …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

2 thoughts on “Tips, information hur du blir en bättre kille, pojkvän”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *