Power trans

Nå fram till sig själv

Denna sessionen vänder sig till dig som varit utsatt kränkningar som medfört att du tappat bort dig själv. Sessionen arbetar med att stärka din förmåga att stå upp för dig själv och vara sanna mot dig själv. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Andas lite bara

Denna sessionen vänder sig till dig som anpassat dig och spelat olika roller genom livet. Du lär dig också att ta kontroll över din andning och hur du kan andas effektivare och lugnare. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid 22.13

Sova bättre

Alla människor sover inte bra av olika orsaker. Denna sessionen hjälper dig hitta lugnet om du har problem med sömnen. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd gärna hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid:23.49  

Hur allt började (Pillow talk för par)

Denna sessionen är speciell på det sättet att den vänder sig till er som befinner er i en relation. Det är en perfekt övning för att förstärka relationen. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Stranden

Denna sessionen vänder sig till dig som har det väldigt hektiskt runt omkring dig och inte vet vad skall börja. Du kan använda den på alla situationer vare sig det handlar om relation eller arbete. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd hörlurar. 

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Kapseln

Denna sessionen vänder sig till dig som anpassat dig till som spelat olika roller genom livet. Du lär dig också mer om din andning och hur du andas effektivare och lugnare. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör  bil.För bästa effekt använd hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Luft ballongen

Denna sessionen vänder sig till Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör  bil. För bästa effekt använd hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Den magiska hissen

Denna sessionen vänder sig till dig som står inför en utmaning eller en förändring.Under en djup avslappning bereds du möjligheten att utmana dina rädslor och stärka din självkänsla. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör  bil. För bästa effekt använd gärna hörlurar. 

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Bota depression

Denna sessionen vänder sig till dig som lider av depression och har svår att se någon mening med tillvaron.Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd gärna hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: 

Bota panik ångest

Panikångest kan svara extremt påfrestade och skrämmande Denna sessionen hjälper dig förstå hur du kan ta kontroll över din panikångest genom att bland annat ta kontroll över din andning och din förmåga att slappa na av. Var vaksam på att materialet är väldigt suggestivt och sövande så lyssna inte till inspelningen när du kör bil. För bästa effekt använd gärna hörlurar.

Uppläsare: Jonas Gåde 

Tid: