Kärleksspråk en present med känsla

”Vilka olika kärleksspråk finns det”?

Det finns många olika kärleksspråk, det vill säga hur vi kan visa vår partner uppskattning. Testa vilket kärleksspråk din partner har. Jag personligen tycker att det finns bra kärleksspråk som är kraftfullare än andra, därmed inte sagt att en mysig present kan vara väl så uppskattad.

”Tips och råd för att förbättra min relation”

”En present med känsla”

Man kan ge bort hårda presenter genom att samla in pengar och köpa något som man vet att ens partner önskar sig över allt annat på jorden; en väska, en skinnjacka, ett par skor etc. Många gånger finns det en övertro, att ju dyrare något är ju mer uppskattad känner sig mottagaren. Det finns naturligtvis många kvinnor som vill ha minkpälsar, resor och dyra kläder och där inte något annat duger. Då handlar det många gånger om kvinnor som är players och som saknar ett känslomässigt djup.

Sedan finns det presenter med känsla. Presenter med känsla är när vi lägger ner mer själ och känsla i det, än att det nödvändigtvis måste ”kosta skjortan”. Vad som är själ och känsla avgör naturligtvis var och en. 

Jonas Gåde 

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

11 tecken på att du lever med en kvinnlig narcissist

  Den här artikeln vänder sig till dig som lever eller dejtar en kvinna som lider av narcissistisk personlighetsstörning. Om …
Läs Mer

Hur läser jag av min dejt och upptäcker redflags?

Jag fick ett mejl härom dagen från en tjej som ville jag skulle skriva lite om hur man sorterar intrycken …
Läs Mer

Hur hitta den rätta killen ”Mr Right”

”Hur hittar man drömkillen”?Är det ett mission impossible? Har du fel strategi så lär du hamna i diket. Här får …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

3 reaktioner på ”Kärleksspråk en present med känsla”

  1. Pingback: När gav du din pojkvän en komplimang sist? – Psykologitest blogg

  2. Pingback: 12 tecken på att din kille är kär i dig – Psykologitest blogg

  3. Pingback: Testa om du och din partner talar samma kärleksspråk – Psykologitest blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *