Bättre sex: 5 misstag tjejer tycker killar gör i sängen

 

Bättre sexliv Misstag 1: Du glömmer bort att vara man

Generellt sätt svarar mannen för det sexuella djupet och kvinnan för den sexuella energin. De flesta kvinnor tycker om när du tar kontrollen. Jag vet att jag i min artikel ”Vad män stör sig på hos kvinnor” skrev att män tycker om och trivs med när kvinnor tar initiativ. Det hindrar inte att kvinnor tycker om att du tar kommandot. Det handlar inte om att du ska göra henne till din slav, utan att du delar med dig av din maskulina energi. När du vägleder henne med din styrka och möter upp henne känslomässigt, kommer du upptäcka att hon blir mer bekväm och öppnar upp sig för nya äventyr.

Bättre sexliv Misstag 2: Du är inte bekväm med beröring


Kvinnans största erotiska zon är hennes hud. Se till att du är i känslan när du berör din partner. Det är viktigt att du är närvarande och tillför lite sensuell och sexuell energi i fingrarna. Ibland när personer smeker varandra så gör dem ungefär på samma sätt som när de borstar bort snö från vindrutan på sin bil. Det finns ingen känsla.

Bättre sexliv Misstag 3: Du ger henne inte olika sexuella upplevelser

Vad många killar glömmer bort är att tjejer ofta är i bättre kontakt med sina känslor.

Kvinnors sexualitet är mer kopplad till känslor. De vill att du varierar dig ibland. De vill ha olika typer av sex. Du kanske tror att byta position några gånger och en varierad rytm är det hon söker, men det finns mer att göra både emotionellt och sexuellt.

Bättre sex Misstag 4 Lek inte Clint Eastwood (stenansikte)

De flesta killar tycker om när deras partner delar med sig av vad de känner i form av ljud eller kommunikation. Tjejer är inte annorlunda. De vill att du delar med dig av vad du känner.
Tjejer njuter inte av en man som bara är mekanisk och knäpptyst. Om du är kille och läser det här, kan det vara bra att förstå att många gånger handlar hennes njutning inte bara om fysisk stimulering. Merparten utlöses av de känslor du kan framkalla. Tala om för henne vad du känner. Prata till henne emotionellt, snuskigt eller vad du märker att hon gillar.

Bättre sex Misstag 5: Ta av dig strumporn

Sist men inte mist, ingenting är mer osexigt för en kvinna än en naken man iklädd bara vita tubsockor. Om du inte förstår varför, acceptera att så är det bara. Hur svårt kan det vara?

Jonas Gåde

(c) Materialet är copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Myter om psykopater

Populärkulturen har erbjudit många orealistiska beskrivningar av psykopater, den intelligente, krångliga galningen, den tysta och beräknande. Det finns en stark …
Läs Mer

Olika typer av psykopater

Få psykologiska termer väcker så stor förvirring som ordet psykopat. När vi hör ordet ”psykopat”, leder tankarna oss till att …
Läs Mer

Hur hanterar man svek från sin partner?

Alla nära relationer har svåra stunder, då ena partnern eller båda kan känna sig sårade, besvikna eller frustrerade, men ibland …
Läs Mer

HAR DU PROBLEM I DITT FÖRHÅLLANDE?

Jag har ett ett förslag klicka på knappen nedan så får du 120- 150 sidor med förslag hur du kan förbättra din relation

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *