Bättre sex: 5 misstag som killar tycker tjejer gör i sängen

Bara rubriken gör att man blir tveksam, tjejer är ju perfekta. Jag har själv träffat många ”Miss Perfect”, men andra killar har berättat för mig om saker som dem har lite svårt för hos tjejer. I dag får du följa med in i sängkammaren. Eftersom vi alla är olika, kanske du har svårt att ta till dig en del och din partner kanske heller inte håller med om alla punkter. Varsågod. Här kommer lite tips som kan vara värda att tänka på.

Tips råd bättre sex. Killar tycker det är jobbigt att du inte är bekväm med din kropp

Det är inte ovanligt att många kvinnor har ett komplext förhållande till sin kropp.

Ibland tar tjejer med sig denna problematik in i sängkammaren. Du måste inse att din kille inte scannar av din kropp efter bristningar eller eventuella överflödiga kilon. Han tycker om din kropp och vill vara med dig för att han är attraherad av hela dig. Jag tycker att du ska ta till dig det kinesiska ordspråket ”om du inte tycker om din kropp, var ska du då bo?”. Lämna din nojor utanför sängkammaren.

 

Tips råd bättre sex tips råd. Killar tycker det är tråkigt att dom måste initiera sexet

Killar och män ogillar att oftast behöva vara den som tar initiativ till sex. De tycker det är påfrestande att framstå som sexdåre. Vanligtvis gammaldags eller mycket blyga kvinnor tar inte initiativ till sex och det får mannen att känna sig som en sexdåre. De flesta män är bekväma med att kvinnor initierar sex. Så, ta initiativ till sex och gör din partner glad.

 

Tips råd bättre sex tips. Killar har svårt för när kvinnor gör dem ansvariga för deras orgasm

 

Jag såg häromdagen att man gjorde reklam för boken “How to make love to a woman”. Du behöver inte köpa den till din kille. Att få en kvinna att må bra i sängen är som att handla med fastigheter; ” Location is everything”. Det enda du som kvinna behöver göra är att berätta för honom vad du känner och vad som fungerar bra. Ge din kille återkopplande feedback, istället för att ligga och fundera över varför han inte flyttar handen till höger och trycker lite hårdare. Din partner är ingen tankeläsare. Det spelar ingen roll hur teknisk din partner är, om han kan riva ner en motor i sömnen och sätta ihop den igen. I det här fallet behöver han en muntlig instruktionsbok. Bäst av allt, de flesta män är bra på att följa instruktionsböcker.

 

Tips råd bättre sex. Killar gillar inte tjejer som pratar babyspråk i sängen

 

Det finns naturligtvis killar som tycker att det är charmigt med babyspråk i viss omfattning. Det får dem att känna sig som stora stygga vargen och förstärker deras manlighet. I sängkammaren är det dock inte lika roligt. Det blir det lite konstigt att vara intim med en baby.

 

Tips råd bättre sex. Killar gillar inte att tjejer utgår från att de alltid vill ha sex


Din kille är inte en sexleksak som du bara pluggar in i väggen och så är han igång.

Det finns massvis med tillfällen då vardagens bekymmer tränger sig in i sovrummet. Om han inte är sugen så behöver det inte alls ha med dig att göra. Detta är dock mindre vanligt när det gäller yngre killar.
 
 
 
 
 
Jonas Gåde(c) Materialet är copyrightskyddat

 
 

REKOMMENDERAD LÄSNING

Farliga tjejer och kvinnor

När relationen började var den magisk. Hon hade allt du hade drömt om och mer därtill. Allt verkade perfekt och …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Hur hanterar man svek från sin partner?

Alla nära relationer har svåra stunder, då ena partnern eller båda kan känna sig sårade, besvikna eller frustrerade, men ibland …
Läs Mer

HAR DU PROBLEM I DITT FÖRHÅLLANDE?

Jag har ett ett förslag klicka på knappen nedan så får du 120- 150 sidor med förslag hur du kan förbättra din relation

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

13 reaktioner på ”Bättre sex: 5 misstag som killar tycker tjejer gör i sängen”

 1. Den ena nojan jag har över min kropp är mina manligt håriga lår och vader och röv och muff. Jag gillar inte heller att raka mig. Svårt läge. Men jag jobbar på att våga vara trygg med nåt så manligt.

 2. En fråga, du skriver om vad killar tycker om tjejer… hur hade ditt inlägg blivit om du skrivit om personer istället för kön?
  Jag är tjej och kan tycka att allt det där som du skrivti passar bra in på killar, Också!
  Vet flera killar som passar in på det ovan och 5:an tycker jag nästan är standard… fast för tjejers del. Oftast är det killar som utgår ifrån att tjejen vill ha sex, snarare än tvärt om…

  1. Hej Sunniva
   Jag har skrivit om motsvarigheten där jag beskriver misstag som tjejer tycker killar gör i sängen. Så jag har försökt vara så rättvis jag kan. Det finns säkert saker som kan passa på båda könen. Men vi måste trots allt komma ihåg att män och kvinnor är olika därav attraktionen. Punkt nr 5 kan för en del vara svår att känna igen sig i speciellt om man umgås med yngre killar. Tack för du gjorde mig uppmärksam på det. Jag ska ändra på det i bloggen
   MVH jonas

   1. Att det skulle vara en större mängd yngre killar vill jag inte påstå.
    För min del har jag bara dejtat jämngamla eller äldre än mig själv.

    1. Hej

     Det kan säkert vara så att dina erfarenheter med killar är att de inte skiljer sig men forskningen säger: Testosteronet är nödvändigt för att behålla sexuell motivation och förmåga samt erektion, emission och ejakulation. Normal testosteronnivå i blodet hos vuxna män ligger mellan 12-35 nmol/l och varierar över dygnet. Nivåerna kan vara upp till 30 procent högre på morgonen mellan klockan 7-10 jämfört med andra tider på dygnet. Den lägsta testosteronnivån är vanligen mellan klockan 18-22.

     Det finns flera orsaker till att testoteronet inte verkar bla har fetma hos män en viktig del i minskad sexlust. Testosteronnivåerna hos män minskar från 40 års ålder med 1,2 procent per år. Därför är kroppens sammansättning, det vill säga andelen muskler och andelen fett en viktig faktor för testosteronnivåerna. Ju högre testosteronnivåer desto högre andel muskulatur och desto mindre kroppsfett. Eftersom yngre killar har mindre fett har de lättare för att vara sexuellt aktiva.

     MVH Jonas

 3. Marie Svensson

  Superbra inlägg du har..jag skulle önska jag förstod mig på den jag nyss träffat.. Vore super om vi kunde maila. Mvh Marie Svensson

 4. Varit med min man i 1 år nu , och de första 2 veckorna va bra , vi hade sex några gånger ,,,, men efter de 2 veckorna så har allt förändrats, vi har aldrig sex , och de gånger jag vill ha sex , så får jag tjafsa och undra varför han aldrig vill! Jag har försökt att prata om de men får liksom inga svar …det känns bara som han kommer med ursäkter ! Jag känner mig jätte ful och äcklig på grund utav detta och det har jag även sagt , men inget förändras…. Han vill liksom verkligen aldrig ha sex… E de verkligen normalt för en man ? Har han liksom inte behov ??

 5. Hej
  Jag är rätt övertygad om att det handlar mer om honom än dig. Lägg det inte på din identitet.
  Ja det finns män som har väldigt reducerat sexuellt behov. Jag är ledsen att behöva ge dig det här beskedet. Det finns en myt
  om att sexlusten inte finns där från början, kan det bli bättre.
  Verkligheten: Par som är villiga att utforska sin sexualitet upptäcker ofta att sexualiteten utvecklas över tiden eftersom de blir mer och mer trygga med varandra. Det är dock skillnad om den ena partnern inte bryr sig så mycket om sex i början eller endast medverkar för fridens skull. Då är sannolikheten liten att din partner ska förändra sig. Hans orsaker kan vara flera; religiösa eller sexuella traumatiska erfarenheter. Om det gäller religiösa orsaker är det osannolikt att din partners behov kommer att ändras. Vid sexuella trauman däremot är prognoserna goda om du arbetar med en skicklig terapeut som vet vad han/hon sysslar med. Då kommer terapeuten förstå vikten av att din partner behöver återerövra sin sexualitet i sin egen takt.
  Han kan också vara i depression då minskar sexlusten avsevärt.
  Du kan ringa mig gratis 0708/111161 så kan jag förklara bättre

  Mvh
  Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *