5 Saker som kvinnor har svårt för hos män och killar Del 1

 

”Min kille gör mig galen”

Äntligen tjejer. Här kommer den första listan. Först ett stort tack för alla tips. Min mejlserver brakade samman av alla inkommande mejl. För er kvinnor som inte försörjer er som datatekniker, är en mejlserver en slags dator (haha). Jag får vara lite snäll mot killarna som har tillräckligt med ”balls” för att våga läsa den här artikeln, eftersom de tjuvläser sina flickvänners facebook där denna ovärderliga information finns. Om du inte skärper dig, kan det ske en katastrof. Om det vill sig illa kan du komma hem en vacker dag och hitta en lapp i stekpannan ”JAG HAR FLYTTAT”.

Kvinnor tappar intresset för dig när du ger upp dig själv före henne

Du matas dagligen om villfarelsen att alla tjejer och kvinnor vill ha en snäll kille. Det är inget fel med att vara snäll och omtänksam, men när du utplånar dig själv och din maskulina målmedvetenhet är risken stor att din partner tappar intresset för dig och relationen. Kvinnor attraheras av män som har en egen integritet och som är snälla, men samtidigt står upp för sig själva.

Kvinnor, tjejer har svårt för barnsliga killar 

Det finns naturligtvis tjejer och kvinnor som älskar att leka ”mamma pappa barn” och som trivs med rollen som den omvårdande mamman, även om pojkvännen transformerats till ett barn. Kom ihåg att de flesta tjejer och kvinnor inte vill investera sin tid och energi på en kille som inte kan ta hand om sig själv. Det sista en kvinna vill ta itu med är en man som aldrig tycks kunna behålla ett arbete eller betala sina egna räkningar. De kvinnor som trivs i denna roll har ofta en beroendeproblematik eller ett behov av att ha kontroll över sin partner.

Kvinnor tjejer har svårt för killar och män som är alltför förutsägbara

Kvinnor tröttnar lätt på män som är alltför förutsägbara och lever som robotar. De flesta kvinnor attraheras av män och killar som är spontana och kreativa. När han är som en robot, vet du exakt hur han kommer att agera. Du vet att när han kliver igenom dörren så går han direkt ut i köket, tar en smörgås, går till TV:n och slår på Eurosport och försvinner in i sin värld. Emellanåt hör du något ljud där han antingen stönar eller skriker över något mål. De flesta kvinnor vill att deras män ska vara mer spontana och impulsiva så att vardagen piggas upp.  

Kvinnor, tjejer förstår inte män som gnäller över småkrämpor

De flesta kvinnor känner igen sig i att många män, till skillnad från kvinnor, överdriver symtom på mindre allvarliga sjukdomar. Meningarna om varför går isär. 

Forskare vid universitetet i Cambridge tror att det kan handla om evolutionära faktorer.

Många kvinnor har svårt för när en man plötsligt blir en martyr som det är jättesynd om. 

Tjejer sköter hemmet och driften, vare sig de är snuviga eller har ont i magen. Frågan du kan ställa dig som man är hur många gånger din partner har tagit hand om dig, respektive hur många gånger du som man har gett tillbaka denna kärleksgåva.

Kvinnor ogillar män som hån glor på andra kvinnor i deras sällskap

Det är helt normalt för killar att titta på andra kvinnor (inte överdrivet), men det blir väldigt kränkande när du står och stirrar och glömmer bort att din partner står bredvid dig. Kvinnor kan också visuellt beundra någon av det motsatta könet, men de gör det på ett mer sofistikerat sätt. Du kanske inte kan hjälpa det, men du kan åtminstone vara mer diskret om det. Föreställ dig att du och din partner är ute på en mysig restaurang och plötsligt kommer det in en snygg man och sätter sig några bord bort. Plötsligt är din partner inte lika fokuserad på ert samtal längre och du får ingen kontakt. Hur skulle det kännas? Jag gissar på att du skulle se ut som en seriefigur och att det skulle ryka ur öronen på dig.

”Det är bara att inse att kvinnor aldrig kommer förstå sig på män helt och hållet. Å andra sidan kommer inte män förstå sig på män heller för de vågar inte fejsa sanningen.”

 
Jonas Gåde
 
Materialet är © copyrightskyddat
 

REKOMMENDERAD LÄSNING

Jag kan inte glömma min älskade, partner mitt ex

Du är inte ensam att få ditt hjärta krossat. Det gör ont och ibland är det omöjligt för oss att glömma vårt …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Konsten att be om förlåtelse och att förlåta

Ordet förlåt ett litet ord, men med stor betydelse En av de svåraste sakerna i en relation kan vara att …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

2 reaktioner på ”5 Saker som kvinnor har svårt för hos män och killar Del 1”

  1. Pingback: 4 saker till som kvinnor har svårt för hos män och killar Del 2 – Psykologitest blogg

  2. Pingback: 5 saker som killar män har svårt för hos tjejer kvinnor Del 2 – Psykologitest blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *