4 saker tjejer kvinnor ogillar med killar män Del 2

Precis som igår, börjar jag med tre lite tyngre saker som kan äventyra relationen. Dessa beteenden ligger ofta på ett personligt plan och kräver rätt mycket arbete för att få ordning på.

1. Kvinnor, tjejer ogillar killar med dålig självkänsla

Bra självkänsla är något som de flesta kvinnor upplever som sexigt hos en man. Det betyder inte att dem vill att du ska vara en narcissist med övertro på sig själv, men de flesta kvinnor tycker det är jobbigt att behöva peppa och uppmuntra sin partner att han duger på sitt arbete eller i relationen. Om du dessutom skyller ifrån dig på allt och alla och det läcker martyrgas i lägenheten, kan din relationen vara i fara.

2. Kvinnor, tjejer ogillar killar och män som är manschauvinister

De flesta kvinnor uppskattar en man som är tydlig och som de kan känna sig trygga med. En del män lever dock med föreställningen om att vara ”macho” automatiskt innebär att de ska vara lite av en diktator. De har tittat för mycket på gamla filmer från 50-talet med skeva ideal. De flesta kvinnor vill ha en dialog med sin partner. De attraheras inte av män som talar om för dem vart dem ska gå, när dem ska prata eller vad som passar och inte passar. 

Det världsberömda Gottman-institutet som forskar om par, vet att kvinnor har svårt för män som inte delar med sig av sin makt, utan kör sitt eget race.

3. Kvinnor, tjejer ogillar killar utan ambitioner

Kvinnor attraheras av män som har ambitioner och mål. Kvinnor har svårt för män som saknar mål med sitt liv. Det finns också många män som pratar vitt och brett om vad de ska göra, men det händer inget. Kvinnor vill inte att du ska prata om vad du ska göra. De vill att du går till handling och kommer ingång med tapetseringen eller badrummet som du pratat om i ett halvår.

4. Kvinnor, tjejer ogillar killar som är besatta av sport

De flesta singeltjejer spelar inte tv-spel dygnet runt, samt spenderar inte hela helgen med att sitta inne och följa något sportevenemang. Det är inget fel att du som man är intresserad av tv-spel eller sport, men när du prioriterar bort hela relationen så får du se upp så att din partner inte dumpar dig och hittar någon som bättre kan uppfylla hennes behov. Själv är jag lite road av konståkning och tycker det är kul när dem ramlar. Det får mig att känna mig bra, haha.

Jonas Gåde

Materialet är © copyrightskyddat

Missat att läsa del 1 av denna artikel?

Farliga tjejer och kvinnor

När relationen började var den magisk. Hon hade allt du hade drömt om och mer därtill. Allt verkade perfekt och …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Hur hanterar man svek från sin partner?

Alla nära relationer har svåra stunder, då ena partnern eller båda kan känna sig sårade, besvikna eller frustrerade, men ibland …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

1 reaktion på ”4 saker tjejer kvinnor ogillar med killar män Del 2”

  1. Pingback: 5 Saker som kvinnor har svårt för hos män och killar Del 1 – Psykologitest blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *