4 saker män ogillar hos kvinnor del 1

Nedan finner du fyra saker som män har svårt för hos kvinnor och tjejer. Det är inga sanningar. Det är bara saker som skiljer killar från tjejer. Tjejer, sitt lugnt i båten, det kommer en lista till er också med saker som kvinnor ogillar hos män. Den tar dock väldigt lång tid. Jag räknar med att vara klar någon gång nästa år. Där räcker det inte bara med fyra grejer, utan det blir snarare 400. Haha…  

Saker män ogillar hos tjejer kvinnor är att ses som renoveringsobjekt

Män har svårt att hantera kvinnor som försöker att förändra dem. Jag råkade själv ut för detta med min första tjej. Det var lite som att göra lumpen. Jag fick en ny frisyr, nya kläder och flera långa listor med saker som skulle organiseras. Det tog mig sju svåra år att komma ur det greppet. Dessvärre finns det massvis med exempel på män som tvingas genomgå näst intill en personlighetsklyvning.

Tänk dig själv hur roligt det skulle vara om din kille sa till dig: ”Kan inte du klä dig lite mer kvinnligt eller kan inte du gå en matlagningskurs?”. Risken du tar om du renoverar för mycket, är att din partner tappar bort sig själv. Jag minns en gång att jag skulle renovera en sommarstuga. Jag ville få ner kostnaderna så jag försökte med alla medel att övertyga byggmästaren, men det gick inte.”Jonas, du måste för fan inse att man kan inte renovera ett rivningsobjekt, riv skiten och skaffa ett nytt hus istället. Det blir billigare” .

Saker som män ogillar hos tjejer kvinnor att bli jämförda med andra män


När din partner jämför dig med sina tidigare partners, upplevs det som en emotionell kränkning eller ett subtilt sätt att nedvärdera dig på.

Tjejen: Vet du vad Tomas gjorde för Anneli? Han hade packat en utflyktskorg med en massa överraskningar. Låter inte det mysigt? Han firade till och med hennes namnsdag.

Killen Att du inte flyttar ihop med honom då”, hade han lust att säga. Men det kan man inte säga, så han sa: Ja, det var fint (suckar inombords).

Samma sak gäller för kvinnor. De vill heller inte bli jämförda med före detta partners. Du är du och den före detta är just före detta. Håll dom utanför relationen.

Testa din självkänsla!

Män killar ogillar tjejer, kvinnor som använder tårar som vapen 

Män känner sig ofta inte bekväma när en kvinna gråter. De vet helt enkelt inte hur de ska hantera eller lösa situationen. Det beror på att män oftast inte är i lika bra kontakt med sina känslor. En del tjejer och kvinnor använder sina tårar som vapen när de inte får sin vilja igenom. Det är något som män ogillar och är besvärade av. De flesta tjejer som jag har pratat med, är överens om att något av de värsta som finns är när en kille gråter. Gå in i den känslan så kan du föreställa dig hur han känner.

Män killar ogillar tjejer, kvinnor som vill leka project runaway

Om din partner hade varit intresserad av smink och mode, hade han valt ett passande yrke som frisör eller makeup-artist. Men det råkar vara så att han gillar lite tyngre grejer och får ihop till smör och bröd genom att slamsuga avloppsbrunnar. Det hindrar inte många kvinnor från att drömma sig iväg och tro att de är gifta med en reinkarnation av Ganni Versace som ska ge ett utlåtande om vilken klänning han tycker att hon passar bäst i. Jag har ett tips till alla män som läser detta. Om hon kommer in med en klänning på sig och en som hon håller upp framför sig: 

Kommentera den hon har på sig.

När du har gett henne svaret, överrumpla henne med en snabb fråga.

Exempel:

Den du har på dig är perfekt (byt ämne). Vad ska vi hitta på med barnen i helgen?
Det brukar fungera. Haha 

Jonas Gåde

Materialet är © copyrightskyddat

Här finner du del 2

REKOMMENDERAD LÄSNING

Jag kan inte glömma min älskade, partner mitt ex

Du är inte ensam att få ditt hjärta krossat. Det gör ont och ibland är det omöjligt för oss att glömma vårt …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Konsten att be om förlåtelse och att förlåta

Ordet förlåt ett litet ord, men med stor betydelse En av de svåraste sakerna i en relation kan vara att …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

5 reaktioner på ”4 saker män ogillar hos kvinnor del 1”

  1. Jag har en liten kommentar på fråga 4 ”Män tycker inte om att leka project runaway”. Tipset om att byta ämne efter du sagt: ”den du har på dig är perfekt” funkar inte riktigt. Inte på mig iallafall. Jag frågar jämt min kille om kläd råd (han har aldrig ett bra svar). Efter jag har läst detta har jag förstått varför. Det är nog dags att sluta haha. Tack för allt!

  2. Pingback: 5 saker till som män ogillar hos kvinnor Del 2 – Psykologitest blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *