3 kärlekstips och råd

Kärlekstips råd 1 ”Min partner försöker förändra mig”

När din partner försöker förändra dig för att leva upp till de krav han/hon har så kommer du förlora kärleken. Om din partners försök att manipulera och förändra dig gör så att du försöker ändra dig själv, så kommer du förlora dig själv på sikt. 

Kärlekstips råd 2 ”Jag anpassar mig till min partner hela tiden”

Att överanpassa sig är spegelbilden till det föregående mönstret. Du eller din partner överanpassar sig för att möta upp din motparts krav. När du känner att du vill något du vet att din partner ogillar, så säger du inte det utan gör våld på dig själv. Det kan verka bra för relationen för stunden, men om du gör våld på dig själv för mycket kommer du att på sikt ta död på relationen. Om du eller din partner överanpassar er för möta upp den andres krav är kärleken ute på tunn is.

Testa om du lever i en ohälsosam destruktiv relation!

Kärlekstips råd 3 ”Jag kan inte vara mig själv i relationen?”

Din partner tillåter inte dig att utvecklas för mycket, för om du utvecklas kommer du att lämna relationen. Om din partner lägger ner mycket energi på att hindra dig från att uppfylla dina drömmar så kommer du och relationen förmodligen få problem över tiden .

Kärlekstips råd 4 ”Min partner kan inte släppa saker utan ältar hela tiden”

Någon av er i relationen har problem att släppa saker. Trots att ni pratat igenom saker återkommer din partner ständigt till gamla oförrätter. Det är inte ovanligt att klienter i parterapin maler på om gamla händelser. Jag minns ett par från Jugoslavien där kvinnan ständigt återkom till gamla händelser. Hon drog upp en otrohet som var 25 år gammal. Någonstans måste man göra EXIT dvs släppa saker. 

Jonas Gåde

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Konsten att be om förlåtelse och att förlåta

Ordet förlåt ett litet ord, men med stor betydelse En av de svåraste sakerna i en relation kan vara att …
Läs Mer

Leva med en partner som har diagnos

Leva med en partner som har en psykisk sjukdom kan vara både jobbigt och förvirrande. Det sätter verkligen kärleken på prov. Det är …
Läs Mer

Bli av med ångest och negativa tankar

Mitt i julgröten kom en förfrågan om jag inte kunde skriva lite om hur man hanterar negativa tankar.Tips råd hur …
Läs Mer

HAR DU PROBLEM I DITT FÖRHÅLLANDE?

Jag har ett ett förslag klicka på knappen nedan så får du 120- 150 sidor med förslag hur du kan förbättra din relation

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *