3 hemligheter sanningar om män som alla kvinnor borde känna till (Obs endast för kvinnor )

 

Låt mig först påpeka att det inte är alla män som använder sig av dessa strategier, men jag skulle gissa på att merparten i alla fall använde sig av dem som yngre. Jag vill samtidigt vara tydlig med att jag är för jämställdhet. Diskussionen i texten handlar om förhållandet mellan manligt och kvinnligt i relationer, inte om det praktiska i vardagen.

Hemligheter och sanningar om män. Han måste få göra sin grej.

Detta är något som kan reta gallfeber på alla kvinnor. Kärnvärderingen och essensen i den maskulina energin handlar om att utveckla sin frihet att genomföra sina olika livsmål. Det kan handla om att din partner vill utveckla sig politiskt, intellektuellt, ekonomiskt eller religiöst. Kärnvärderingen i den kvinnliga energin handlar om att tillfredställa behovet av kärlek. Detta betyder dock inte att kvinnor inte kan göra karriär eller arbeta mot livsmål. Dessa olikheter skapar otaliga problem i relationen. Kvinnan tycker att han bryr sig för lite om relationen, medan han tycker att relationen tar för mycket tid från hans projekt. Män lugnar inte ner sig förrän de har passerat 50 år. Samtidigt finns det en stark attraktion i den målmedvetenhet som män kan utstråla. Ibland ser vi en kvinna som dras till en man med pengar. Det kan naturligtvis vara en ”golddigger”, men det kanske inte alltid handlar enbart om pengarna, utan om den målmedvetenhet som finns hos affärsmän med stark maskulin energi.

Testa om du lever med en narcissist!

Hemligheter och sanningar om män. Hans sexualitet flyter fritt i kroppen

Det svåraste för de flesta kvinnor att förstå när det gäller den manliga sexualiteten, är att en mans hjärta inte alltid har kontakt med hans kön. Om du är kvinna så låter det märkligt eftersom merparten av kvinnor ser kärlek och sex som något med starka band. Det beror till viss del på att den manliga sexualiteten i större utsträckning handlar om att frigöra stress och göra sig av med spänningar, frustrationer och bekymmer. För de flesta kvinnor handlar den sexuella utvecklingen om att fördjupa sig i relationen och möta sin partner på ett djupare emotionellt plan. Jag säger inte detta för att rättfärdiga otrohet, otrohet är alltid fel och tar tid att läka från en otrohet.

Hemlighet och sanningar om män. Du vet mer om honom än han själv

Detta är något som de flesta män har svårt att förstå och en kunskap som du måste hantera varsamt. Det beror på att du med din feminina energi är i bättre kontakt med den flödande livsenergin, än vad din partner är. Det är inte ovanligt att du vet mer om vad han känner än vad han själv gör. Istället för att tala om för honom vad han ska göra utifrån din känsla, kanske du berättar för honom vad du känner. Detta kommer resultera i att han stänger av känslomässigt. Det värsta män vet är tjat och gnäll. Var försiktig med att hela tiden tala om för honom vad han ska göra, annars kommer du på sikt att beröva honom hans maskulina energi. Om han inte utvecklar sina maskulina energi kan det på sikt leda till att du utvecklar din egna maskulina energi, som senare leder till att han förlitar sig på dig istället för att lita sig på sin egna energi. Det är i längden inte gynnsamt för attraktionen mellan er.

”Det är bara att inse att män aldrig kommer förstå sig på kvinnor helt och hållet. Å andra sidan kommer inte kvinnor förstå sig på män heller, för de vågar inte fejsa sanningen”.

Jonas Gåde  

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Jag kan inte glömma min älskade, partner mitt ex

Du är inte ensam att få ditt hjärta krossat. Det gör ont och ibland är det omöjligt för oss att glömma vårt …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Konsten att be om förlåtelse och att förlåta

Ordet förlåt ett litet ord, men med stor betydelse En av de svåraste sakerna i en relation kan vara att …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

1 reaktion på ”3 hemligheter sanningar om män som alla kvinnor borde känna till (Obs endast för kvinnor )”

  1. Pingback: 5 tecken på att du kan vara på väg mot skilsmässa – Psykologitest blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *