2 saker om kvinnor tjejer som alla killar borde känna till (Obs endast för män )

Låt mig först påpeka att det inte är alla tjejer/kvinnor som använder sig av dessa strategier, men jag tror de flesta vid något tillfälle har provat dem. Det förekommer oftast i 20–30 årsåldern, men kan även dyka upp senare i livet.  

Saker om kvinnor tjejer som du måste veta hemlighet nr 1. Hon testar dig

Det är naturligt att tvivla på om partnern verkligen älskar en fullt ut. Det gör att kvinnor ibland har behov av att testa relationen. Första gången jag själv råkade ut för ett test i den högre skolan, var på en klubb i Göteborg som hette Bacchus. Det var precis efter att After Darks karriär hade tagit fart och det var lite spännande med det gränsöverskridande. Klubben var öppen på söndagar och majoriteten som jobbade inom restaurangbranschen, samt de som var måna om att ha en inneprofil, stod i kö för att komma in i de gamla palats-liknande lokalerna.

 

Testa din självkänsla!

Publiken var blandad. Det fanns allt från homosexuella till straighta och transexuella. Idag dyker de upp i TV-rutorna, men i början av 80-talet var det annat eftersom allt detta var något nytt. Den aktuella kvällen, hade jag gått ditt med en skådespelerska som jag var kär i. Det var högt i tak i lokalerna med sammetsröda gardiner och stora takmålningar, samt pelare som skapade en häftig stämning. Uppe på en högtalare dansade två professionella dansare, den ena kände jag sedan tidigare (bara som kompis) och det visste min partner om. Hon var en väldigt duktig dansare och dessutom arbetade hon extra som fotomodell, något som kunde stressa de flesta tjejer i 25-årsåldern. Plötsligt vände sig min flickvän om och frågade med sin mjukaste röst:

Min partner: Är hon inte läcker?

Jag: Vad menar du?

Min partner: Hon är en djävla fräck tjej.

Jag: Hon är väl okej.

Min partner: Är du tänd på henne?

Jag: Vad menar du?

Min partner: Tycker du att hon är sexig?

Jag: Jag har ju en relation.

Min partner: Vad skulle du säga om jag frågade henne om hon vill följa med oss hem ikväll när dem stänger?

Jag fattade med en gång att det var ett test.

Jag: Om du tänder på henne så får du väl fråga om hon vill följa med dig hem. Jag är inte intresserad.

Det här var inte den enda gången som jag råkat ut för kvinnliga tester, även om dessa avtar med åren och blir mer subtila.

Saker om kvinnor tjejer som du måste veta hemlighet nr 2. Hon längtar efter att du skall älska hela henne

Generellt sätt är kvinnor ofta mer känslomässiga än män. På ett djupare plan har kvinnor en önskan och ett både omedvetet och medvetet behov av att testa om du älskar henne.

En del i processen innebär att din partner kan ställa till en scen för att försäkra sig om att du älskar henne. Hon är medveten om att du hatar dessa känslor, men hon återvänder ändå till dem gång på gång för att få dig att möta upp henne.

Så länge du inte kan härbärgera (ta hand om) hennes känslor som t.ex ilska och frustration och sedan omvandla dem till kärlek, kommer hon att fortsätta. En del män har väldigt svårt att förstå detta och tycker att det är deras partner som har problem. I en del fall kan det säkert vara så, men ibland handlar det bara om att få en bekräftelse på att du älskar hela henne. Om du då drar dig undan, sänder du ut en omedveten signal om att hon inte kan lita på din maskulina energi.

Hemligheten handlar om att matcha hennes energi. Om hon höjer rösten och skriker, kanske det bästa sättet inte alltid är att du blir extra lugn.

Det är först när du visar din djupare maskulina energi som hon kan känna sig trygg.
Ibland handlar hennes spel om att testa dig och se om du som man står upp för sig själv. Det är denna kapacitet som gör dig attraktiv i en kvinnas ögon.

Personer som gillade denna artikeln läste också om:

3 välbevarade hemligheter om män som kvinnor borde känna till

Hälsningar

Jonas Gåde  

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Jag kan inte glömma min älskade, partner mitt ex

Du är inte ensam att få ditt hjärta krossat. Det gör ont och ibland är det omöjligt för oss att glömma vårt …
Läs Mer

Projektiv identifikation

Ett av de allvarligaste psykoanalytiska försvaren som personer med personlighetsstörningar använder sig av är projektiv identifikation. Projektiv identifikation är enkelt …
Läs Mer

Konsten att be om förlåtelse och att förlåta

Ordet förlåt ett litet ord, men med stor betydelse En av de svåraste sakerna i en relation kan vara att …
Läs Mer

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *